Olival Omega eliksir, 30 ml

31,50 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Omega eliksir je hranjivo ulje namijenjeno dubinskoj njezi svih tipova kože. Brzoupijajući uljni kompleks temeljen je na nutritivnom bogatstvu skvalana, ulja avokada, chia sjemenki, sjemenki kupine i noćurka. Zbog svoje hranjivosti idealan je za večernju njegu.  Nježno ulje prozračne teksture dubinski hrani kožu, umiruje, omekšava, upotpunjuje rutinu njege. Sprječava transepidermalni gubitak vlage. Djeluje obnavljajuće i preventivno protiv vanjskih utjecaja kao što su UV zračenje,  niske temperature, jak vjetar, smog, nečistoće, cigaretni dim. Upija se s iznimnom lakoćom, a kožu ostavlja mekom, elastičnom i zaštićenom. Karakterističan orašast miris potječe od prirodnih ulja koja sadrži, ponajviše ulja chia sjemenki i sjemenki kupine.

*Ulje kao završni korak njege stvara zaštitni sloj koji pomaže boljoj apsorpciji i djelovanju aktivnih tvari u Professional serumima i kremama (primjerice, hijaluronska kiselina).

Način primjene:

  • Omega eliksir se koristi u završnom koraku rutine, povrh seruma i/ili kreme, no može se nanositi i kao samostalan proizvod. Preporučuje se koristiti ga uvečer, a u rutinu se može dodati i prema potrebi.

Pakiranje: 30 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.