Tonimer lab: HYPERTONIC MONODOZE 600 mOsm/kg, 18 x 5 ml

13,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)
SKU: 64011 Kategorija:

Opis

Sterilna hipertonična otopina morske vode za novorođenčad, djecu i odrasle koja razrjeđuje nosnu sluz i ima dekongestivan učinak (odčepljuje nos).

Namijenjena je za čišćenje nosnih kanala tijekom prehlade, a posebno za dekongestiju nosne sluznice u akutnim fazama alergijskog rinitisa, sinusitisa i rinosinusitisa. Hipertonična otopina učinkovita je u čišćenju nosnih prolaza djece, trudnica, srčanih bolesnika i pacijenata s glaukomom.

Način primjene:

Slomite gornji dio ampule rotirajućim pokretima. Stavite dijete na bok i umetnite vrh ampule u gornju nosnicu i stisnite ampulu. Okrenite dijete s druge strane i ponovite postupak.

Kod samostalne primjene, nagnite glavu u jednu stranu, vrh ampule umetnite u gornju nosnicu i stisnite ampulu. Postupak ponoviti s drugom nosnicom.

Ponoviti primjenu svaka 3-4 sata 2-3 puta dnevno tokom 15 dana ili prema savjetu doktora. Ako se primjenjuje kao inhalacija, koristiti 1-2 puta dnevno tokom 15 dana.

Ne može se injektirati. Nemojte puhati nos 10 minuta nakon primjene. Otvorenu ampulu ne upotrebljavati ponovno, jer otopina više nije sterilna.

Pakiranje:

18 x 5 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.