Rilastil Progression (+) krema za konturu očiju, 15 ml

68,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Opis

Djeluje protiv vrećica i tamnih krugova, s pigmentima za ujednačavanje tona kože, pruža potpunu njegu osjetljive kože u području oko očiju.

Obogaćena aktivnim sastojcima koji ciljaju specifične probleme područja oko očiju, krema kombinira djelovanje koje ne samo da smanjuje vidljive znakove starenja, poput sitnih linija i bora, već također cilja na smanjenje vrećica i tamnih krugova, istovremeno pružajući ujednačen ten sa svojim pigmentima.

Prilagođena potrebama najosjetljivije kože, ova krema djeluje kako bi obnovila i oživjela umorno područje oko očiju, ostavljajući kožu osvježenom, čvrstom i sjajnom.

Nježno tonirana krema s efektom popunjavanja kombinira bogatu, brzo upijajuću teksturu i snažne aktivne sastojke koji se učinkovito bore protiv tamnih podočnjaka, natečenosti i dubokih bora. Istovremeno pruža intenzivnu hidrataciju i njegu, čineći vašu kožu punom, mladolikom i sjajnom.
Formula proizvoda kombinira sastojke za dubinsku hidrataciju, ceramide i niacinamid za jačanje i zaštitu kožne barijere, pružajući koži dugotrajnu hidrataciju i obnovu.
Način primjene : Na područje oko očiju, nježnim tapkanjem, nanesite Progression (+) kremu za konturu očiju.
Pakiranje : 40 ml

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.